AchterHetFornuis
Bouw mee aan een mooiere wereld,
go vegan!

Inspirerende kookboeken


  • Print dit recept Stuur dit recept naar een vriend Opnemen in uw favorieten
    Holsteiner Schnitzel
    Heel apart. Het resultaat zal je verrassen.

    Ingredienten:
    √ 4 kalfslapjes
    √ 50 gram boter
    √ 1 komkommer
    √ 4 sardientjes
    √ 4 eieren
    √ paneermeel
    √ zout, peper
    √ bouillon

    Bereiden:
    √ Stoom ze in een open pan gedurende 5 minuten.
    √ Paneer de kalfslapjes à l'anglaise.
    √ Warm de sardines in hun olie op.
    √ Smelt de boter in een pan en sauteer hierin de kalfslapjes 7 minuten aan elke kant.
    √ Haal ze uit de pan en houd ze warm op een voorverwarmde dienschaal.
    √ Sauteer in de braadboter de eieren tot spiegelei.
    √ Leg op elk lapje vlees een sardine en een ei.
    √ Leg de brunoise komkommer er omheen.
    √ Deglaseer de braadboter met twee eetlepels bouillon, schrap alle aanbaksels los laat even koken en schenk de jus over de komkommmer.