Bouw mee aan een mooiere wereld,
go vegan!
Inspirerende kookboeken
-
Holsteiner Schnitzel
Heel apart. Het resultaat zal je verrassen.
Ingredienten:
√ 4 kalfslapjes
√ 50 gram boter
√ 1 komkommer
√ 4 sardientjes
√ 4 eieren
√ paneermeel
√ zout, peper
√ bouillon
Bereiden:
√ Stoom ze in een open pan gedurende 5 minuten.
√ Paneer de kalfslapjes à l'anglaise.
√ Warm de sardines in hun olie op.
√ Smelt de boter in een pan en sauteer hierin de kalfslapjes 7 minuten aan elke kant.
√ Haal ze uit de pan en houd ze warm op een voorverwarmde dienschaal.
√ Sauteer in de braadboter de eieren tot spiegelei.
√ Leg op elk lapje vlees een sardine en een ei.
√ Leg de brunoise komkommer er omheen.
√ Deglaseer de braadboter met twee eetlepels bouillon, schrap alle aanbaksels los laat even koken en schenk de jus over de komkommmer.