AchterHetFornuis


  • Print dit recept Stuur dit recept naar een vriend Opnemen in uw favorieten
    Groenteburgers met peperspinazie
    Lekkere vegetarische hap.

    Ingredienten:
    √ 750 g krielaardappelen (zak á 500 g, AH)
    √ 5 el zonnebloemolie
    √ 2 schalen groenteburgers (á 2 stuks, Tivali, AH)
    √ 3 zakken verse spinazie (á 300 g)
    √ 1 cup Boursin Cuisine Drie Pepers (242 g)


    Bereiden:
    √ Aardapples in 15 min. in schil gaar koken.

    √ In koekenpan 3 el. olie verhitten en burgers in 5 min. gaar en goudbruin bakken.

    √ In wok rest van olie verhitten en spinazie beetje bij beetje roerbakken.

    √ Boursin door spinazie roeren en 1 min. meeverwarmen.

    √ Groenteburgers met peperspinazie en aardappelen serveren.