AchterHetFornuis
Boeken van een wereldwijd kook- en campagnefenomeen.


  • Print dit recept Stuur dit recept naar een vriend Opnemen in uw favorieten
    Eiermie met schnitzelreepjes
    Mooie combinatie. Werkt goed.

    Ingredienten:
    √ 125 g Chinese eiermie
    √ 2 varkensschnitzels
    √ 1 groene paprika (in reepjes)
    √ 2 eetlepels olie
    √ 1 pak Lao Mein Noodle sauce coriander onion
    √ 1 zakje worteljulienne (150 g)

    Materialen
    √ wok

    Bereiden:
    In pan ruim water aan de kook brengen. Mie in ca. 5 minuten gaar koken, na 1 minuut met vork loshalen.

    Schnitzels in reepjes snijden. Intussen in wok olie verhitten en reepjes op hoog vuur 3 minuten roerbakken.

    Paprika toevoegen en nog 2 minuten meebakken. Saus (uit pak) erbij schenken en vlees nog 1 minuut verwarmen.

    Wortelreepjes over twee borden verdelen. Mie afgieten en op wortel leggen. Helft van kruiden (uit pak) erover strooien. Saus op mie scheppen en met rest van kruiden bestrooien.