AchterHetFornuis
Boeken van een wereldwijd kook- en campagnefenomeen.


  • Print dit recept Stuur dit recept naar een vriend Opnemen in uw favorieten
    Mos­sel­sa­la­de met wit­te kaas­blok­jes
    Leuke eenvoudige combinatie.

    Ingredienten:
    √ 1/2 krop ijsbergsla
    √ 1 rode peper
    √ 4 eetlepels olijfolie
    √ 3 eetlepels rode wijnazijn
    √ 1 theelepel honing
    √ zout
    √ 1 zakje verse dille (15 g)
    √ 2 trostomaten
    √ 300 g gekookte mosselen
    √ 1 potje witte kaasblokjes (150 g)

    Bereiden:
    In kom mosselen besprenkelen met 3 eetlepels dressing, dille erdoor scheppen en ca. 10 minuten laten marineren.

    In ruime kom sla luchtig mengen met tomaat en rest van dressing. Sla met tomaat en mosselen over borden verdelen.

    Kaasblokjes over salades verdelen en eventueel overgebleven dressing over salades sprenkelen. Lekker met brood en tzatziki.