AchterHetFornuis
Boeken van een wereldwijd kook- en campagnefenomeen.


  • Print dit recept Stuur dit recept naar een vriend Opnemen in uw favorieten
    Spaghetti met frisse Zalm-roomsaus
    Makkelijk, lekker en snel.

    Ingredienten:
    √ 450 gram spaghetti
    √ 80 gram Hollandaisesaus (zakjes a 40 gram)
    √ 200 gram gerookte zalmsnippers
    √ 6 eetlepels citroensap
    √ 1 krop sla
    √ 4 eetlepels olie
    √ 3 bosuiten

    Bereiden:
    1. Kook de spaghetti beetgaar.

    2. Bereid in een steelpan de Hollandaisesaus. Roer de zalmsnippers erdoor en breng de saus op smaak met de helft van de citroensap, peper en zout. Laat nog 2 minuten zachtjes koken.

    3. Verdeel de spaghetti over de borden, verdeel de saus erover.

    4. Verdeel de bosui in dunne ringetjes over de borden.