Menugang
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Bijgerecht
Nagerecht
Tussendoor
Soort Gerecht
Pasta
Rijst
Couscous
Salade
Sandwich
Soep
Stamppot/Stoof
Sauzen
en Dressings
Aardappel
Recept Met
Vlees
Vis
Gevogelte
Schaal- en
schelpdieren
Vegetarisch
Bereiding
Ovengerechten
Stoofschotels
(Roer)bakken
Koken
Grillen/BBQ
Zonder verhitten
Receptauteurs
Alle auteurs van recepten
Auteurs met website
Auteurs met boek en website
Privé auteurs
Divers
Verhalen
Sponsors
Mijn recepten
SHOP
AchterHetFornuis
NIEUWSBRIEF
stuur ons uw vraag
stuur ons uw favoriete recept
mijn favoriete recepten
Print dit recept
Stuur dit recept naar een vriend
Opnemen in uw favorieten
Pittige tomatensaus
Voor een vleugje pit bij de pasta. Ook lekker bij schaaldieren zoals garnalen.
Ingredienten:
√ 1 ui
√ 1 teentje knoflook
√ stukje gemberwortel
√ ½ Spaanse peper
√ 1 eetlepel olie
√ 2 theelepels garam masala
√ 1 blik tomatenblokjes zonder zout
Bereiden:
√ Pel de ui en de knoflook en snijd het klein.
√ Schil het stukje gember en rasp het fijn.
√ Verwijder van de peper de pitjes en hak het pepertje klein.
√ Verwarm de olie en fruit hierin de ui en de knoflook glazig.
√ Voeg de gember, de klein gesneden peper en de garam masala toe en bak mee tot het gaat geuren.
√ Voeg de tomatenblokjes toe en laat de saus 15 minuten zacht sudderen.