AchterHetFornuis
virtuele kunstbeurs


  • Print dit recept Stuur dit recept naar een vriend Opnemen in uw favorieten
    Pittige tomatensaus
    Voor een vleugje pit bij de pasta. Ook lekker bij schaaldieren zoals garnalen.

    Ingredienten:
    √ 1 ui
    √ 1 teentje knoflook
    √ stukje gemberwortel
    √ ½ Spaanse peper
    √ 1 eetlepel olie
    √ 2 theelepels garam masala
    √ 1 blik tomatenblokjes zonder zout

    Bereiden:
    √ Pel de ui en de knoflook en snijd het klein.

    √ Schil het stukje gember en rasp het fijn.

    √ Verwijder van de peper de pitjes en hak het pepertje klein.

    √ Verwarm de olie en fruit hierin de ui en de knoflook glazig.

    √ Voeg de gember, de klein gesneden peper en de garam masala toe en bak mee tot het gaat geuren.

    √ Voeg de tomatenblokjes toe en laat de saus 15 minuten zacht sudderen.