AchterHetFornuis
Bouw mee aan een mooiere wereld,
go vegan!

Inspirerende kookboeken


  • Print dit recept Stuur dit recept naar een vriend Opnemen in uw favorieten
    Walnotenpesto
    Kan prima bij pasta, maar ook heerlijk op een volkoren cracker.

    Ingredienten:
    √ 30 gram rucola
    √ 1 teentje knoflook
    √ 2 theelepels kappertjes
    √ 1 eetlepel olijfolie
    √ 50 gram walnoten
    √ mespunt tijm
    √ citroensap
    √ peper

    Bereiden:
    √ Was de rucola.

    √ Pel het teentje knoflook.

    √ Pureer de rucola met de knoflook, de kappertjes, de olijfolie en 2 eetlepels water met een staafmixer.

    √ Voeg de walnoten toe en pureer ze mee klein.

    √ Maak de pesto op smaak met een beetje citroensap, tijm en wat peper en verdun eventueel met nog wat water.