AchterHetFornuis
Boeken van een wereldwijd kook- en campagnefenomeen.


  • Print dit recept Stuur dit recept naar een vriend Opnemen in uw favorieten
    Guacamole
    Haal het zonnetje in huis met deze lekkere Mexicaanse dip.

    Ingredienten:
    √ ½ ui
    √ ½ tomaat
    √ 3 takjes koriander
    √ 1 avocado
    √ 1 teentje knoflook
    √ limoensap
    √ peper

    Bereiden:
    √ Snijd de ui en tomaat in kleine stukjes.

    √ Was de takjes koriander en snijd of knip ze fijn.

    √ Doe de groente en kruiden in een kommetje.

    √ Halveer de avocado, schep het vruchtvlees eruit en prak het grof.

    √ Voeg de avocado toe aan het kommetje en pers de knoflook er boven uit.

    √ Breng op smaak met 2 eetlepels limoensap en peper.