AchterHetFornuis
Bouw mee aan een mooiere wereld,
go vegan!

Inspirerende kookboeken


  • Print dit recept Stuur dit recept naar een vriend Opnemen in uw favorieten
    Lintpasta met truffel
    Op zijn italiaans

    Ingredienten:
    √ lintpasta (tagliatelle, fettucine o.i.d.) – 320 gram
    √ peper
    √ ansjovisfilets – 2
    √ zwarte truffel – 80 gram
    √ olijfolie – 5 eetlpels
    √ knoflook – 2 teentjes
    √ zout

    Bereiden:
    Breng een pan met water en een snuf zout aan de kook.

    Verhit ondertussen de olijfolie in een andere, grote pan en fruit daar de geneusde tenen knoflook in, Voeg ook de ansjovisfilets en de in flinterdunne plakjes gesneden truffel toe. Laat alles een paar minuten koken en haal dan de knoflook uit de pan. Kook de pasta in de eerste pan tot hij gaar is, laat hem uitlekken in een vergiet en hevel hem dan over naar de tweede pan. Alles op hoog vuur goed omroeren en eventueel nog wat vers geraspte Pecorino kaas toevoegen