AchterHetFornuis
Bouw mee aan een mooiere wereld,
go vegan!

Inspirerende kookboeken
Nagerecht >


  • Print dit recept Stuur dit recept naar een vriend Opnemen in uw favorieten
    Gebakken ananas met vanille-ijs
    Dit tropische toetje heb je zo op tafel staan

    Ingredienten:
    √ 200 ml vanille-ijs
    √ 1 tl kaneel
    √ 2 el kokosrasp of gehakte pistache

    EN VAN FAIRTRADE ORIGINAL:
    √ 1 el biologische kokosolie
    √ 1 blik ananasschijven op eigen sap

    Bereiden:
    √ Giet de ananasschijven af en bewaar het sap.

    √ Verwarm de biologische kokosolie in een koekenpan en bak hierin de ananasschijven om en om tot ze bruin kleuren.

    √ Blus af met twee eetlepels van het ananassap en roer even om zodat het sap over de gebakken ananas verdeeld is.

    √ Haal de pan van het vuur en schep de kaneel erdoor.

    √ Verdeel de ananas en het sap over 4 bordjes en schep op ieder bordje een bolletje vanille-ijs.

    √ Bestrooi elk dessert met de kokosrasp of gehakte pistache.