Bouw mee aan een mooiere wereld,
go vegan!
Inspirerende kookboeken
Nagerecht >
-
Gebakken ananas met vanille-ijs
Dit tropische toetje heb je zo op tafel staan
Ingredienten:
√ 200 ml vanille-ijs
√ 1 tl kaneel
√ 2 el kokosrasp of gehakte pistache
EN VAN FAIRTRADE ORIGINAL:
√ 1 el biologische kokosolie
√ 1 blik ananasschijven op eigen sap
Bereiden:
√ Giet de ananasschijven af en bewaar het sap.
√ Verwarm de biologische kokosolie in een koekenpan en bak hierin de ananasschijven om en om tot ze bruin kleuren.
√ Blus af met twee eetlepels van het ananassap en roer even om zodat het sap over de gebakken ananas verdeeld is.
√ Haal de pan van het vuur en schep de kaneel erdoor.
√ Verdeel de ananas en het sap over 4 bordjes en schep op ieder bordje een bolletje vanille-ijs.
√ Bestrooi elk dessert met de kokosrasp of gehakte pistache.