AchterHetFornuis
Bouw mee aan een mooiere wereld,
go vegan!

Inspirerende kookboeken


  • Print dit recept Stuur dit recept naar een vriend Opnemen in uw favorieten
    Gnocchi met Pesto en Lentegroenten
    Simpel maar smaakvol recept.

    Ingredienten:
    √ 1 teen knoflook, fijngesneden
    √ 100 gram groene asperges, in stukken van 2 cm gesneden
    √ 200 gram peultjes
    √ 100 gram sojabonen (edamame)
    √ 500 gram gnocchi
    √ 4 eetlepels vegan pesto
    √ 1 theelepel chilivlokken, of meer naar smaak

    Bereiden:
    √ Verhit een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de knoflook, de asperges en de peultjes 5 – 8 minuten. Voeg de sojabonen toe en bak nog 4 – 5 minuten.

    √ Breng ruim gezouten water in een pan aan de kook. Kook de gnocchi volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking. Giet daarna af.

    √ Meng de pesto door de gnocchi.

    √ Voeg de gebakken groenten toe aan de gnocchi en meng goed.

    √ Garneer met de chilivlokken.