AchterHetFornuis
Boeken van een wereldwijd kook- en campagnefenomeen.


  • Print dit recept Stuur dit recept naar een vriend Opnemen in uw favorieten
    Tropische chiapudding met kokosmelk & gepureerde mango
    Kijk nou naar dit plaatje van een pudding.

    Ingredienten:
    350 ml kokosmelk
    25 gram chiazaad
    2 eetlepels havermout
    1 rijpe mango of een doosje mangostukjes uit de diepvries
    2 eetlepels muesli

    Bereiden:
    1 Doe het chiazaad, de kokosmelk en de havermout in een blender en blend totdat het een geheel is.

    2 Verdeel het mengsel over 2 lege jampotten en zet in de koelkast voor de nacht.

    DE VOLGENDE DAG:
    3 Schil de mango en snij in stukjes (of laat de mango ontdooien) doe de mango in een blender of pureer met een staafmixer.

    4 Schenk de gepureerde mango over de chiapudding. Top het af met muesli.