Boeken van een wereldwijd kook- en campagnefenomeen.
-
Kalfsschnitzel gepaneerd met cashewnoten
Lekker met gebakken krieltjes.
Ingredienten:
√ 4 kalfsschnitzels
√ 100 gr panko
√ 150 gr cashewnoten ongezouten
√ 2 eieren
√ Zout
√ Peper
√ 100 gram boter
Bereiden:
√ Haal het vlees een half uur van tevoren uit de koelkast.
√ Hak de cashewnoten fijn.
√ Meng de cashewnoten met de panko in een diep bord.
√ Roer de eieren met 2 eetlepel water los in een diep bord.
√ Bestrooi de schnitzels met zout en peper.
√ Haal de schnitzel door de losgeklopte eieren.
√ Paneer de schnitzels met het mengsel van cashewnoten en panko.
√ Goed aandrukken zodat het paneermiddel blijft plakken.
√ Verwarm de boter in de koekenpan.
√ Bak de schnitzels op middelmatig vuur goudbruin, 3 a 4 minuten per kant.