AchterHetFornuis


  • Print dit recept Stuur dit recept naar een vriend Opnemen in uw favorieten
    Pugliese aubergines
    Op zijn italiaans

    Ingredienten:
    √ aubergines – 2 grote
    √ knoflook – 2 tenen
    √ azijn – een half glas, van goede kwalitiet
    √ olijfolie – 1 glas
    √ zout
    √ peper
    √ peterselie – gesnipperd, een handvol
    √ muntblad – gesnipperd, een handvol

    Bereiden:
    √ Schil de aubergines en snij ze in plakken van ongeveer ½ centimeter.

    √ Verhit een koekenpan en bak daar de plakken aubergines zonder vet aan beide kanten goudbruin.

    √ Laat ze afkoelen op een schaal.

    √ Maak een marinade van de olijfolie, azijn, knoflook, zout en peper en muntblad en haal daar alle plakken aubergines even doorheen.

    √ Zorg dat de saus goed verdeeld wordt over alle plakken aubergine.

    √ Leg ze terug op de schaal, strooi er peterselie over en serveer.