AchterHetFornuis


  • Print dit recept Stuur dit recept naar een vriend Opnemen in uw favorieten
    Viskebab van de barbecue
    Lekker met kant en klare gemengde sla.

    Ingredienten:
    √ 4 bos-uien, in stukken van 2 cm
    √ 1 el zonnebloemolie

    EN VAN FAIRTRADE ORIGINAL:
    √ 1 blik bananenbloesem
    √ 1 Midden-Oosterse Kebab Kruidenpasta

    Bereiden:
    √ Leg de satéprikkers 10 minuten in koud water. Giet de bananenbloesem af in een vergiet en spoel goed af met koud water.

    √ Snijd de bananenbloesem in gelijke stukken. Meng in een diep bord de kebabkruidenpasta met de olie en wentel voorzichtig de bananenbloesem erdoor.

    √ Prik de stukken bananenbloesem samen met de bos-ui om en om op de prikkers.

    √ Grill de spiesjes om en om goudbruin op de barbecue! Lekker met wat limoen en een beetje pesto erover.