Menugang
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Bijgerecht
Nagerecht
Tussendoor
Soort Gerecht
Pasta
Rijst
Couscous
Salade
Sandwich
Soep
Stamppot/Stoof
Sauzen
en Dressings
Aardappel
Recept Met
Vlees
Vis
Gevogelte
Schaal- en
schelpdieren
Vegetarisch
Bereiding
Ovengerechten
Stoofschotels
(Roer)bakken
Koken
Grillen/BBQ
Zonder verhitten
Receptauteurs
Alle auteurs van recepten
Auteurs met website
Auteurs met boek en website
Privé auteurs
Divers
Verhalen
Sponsors
Mijn recepten
SHOP
AchterHetFornuis
NIEUWSBRIEF
stuur ons uw vraag
stuur ons uw favoriete recept
mijn favoriete recepten
Print dit recept
Stuur dit recept naar een vriend
Opnemen in uw favorieten
Viskebab van de barbecue
Lekker met kant en klare gemengde sla.
Ingredienten:
√ 4 bos-uien, in stukken van 2 cm
√ 1 el zonnebloemolie
EN VAN FAIRTRADE ORIGINAL:
√ 1 blik bananenbloesem
√ 1 Midden-Oosterse Kebab Kruidenpasta
Bereiden:
√ Leg de satéprikkers 10 minuten in koud water. Giet de bananenbloesem af in een vergiet en spoel goed af met koud water.
√ Snijd de bananenbloesem in gelijke stukken. Meng in een diep bord de kebabkruidenpasta met de olie en wentel voorzichtig de bananenbloesem erdoor.
√ Prik de stukken bananenbloesem samen met de bos-ui om en om op de prikkers.
√ Grill de spiesjes om en om goudbruin op de barbecue! Lekker met wat limoen en een beetje pesto erover.