Boeken van een wereldwijd kook- en campagnefenomeen.
-
Snelle thaise gele curry met vis
Extra lekker met wat geroosterde sesamzaadjes erover.
Ingredienten:
√ 300 gr groene asperges, in gelijke stukken van 3 cm
√ 200 gr spinazie
√ 300 gr witvis, in gelijke stukjes
EN VAN FAIRTRADE ORIGINAL:
√ 1 Thaise gele curry kruidenpasta
√ 400 ml Kokosmelk
√ 300 gr Biologische Pandanrijst
Bereiden:
√ Begin met het koken van de Pandanrijst. Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking
√ Wok de Thaise gele curry kruidenpasta kort op hoog vuur en voeg hier de spinazie bij. Bak deze al roerend nog ongeveer 1 minuten mee en voeg dan de groene asperges toe. Roer de kokosmelk erdoor en breng het geheel aan de kook.
√ Leg de stukjes witvis in de curry en laat het geheel op laag vuur ongeveer 5 minuten sudderen tot de vis gaar is.
√ Verdeel de rijst over de borden, schep hierover de Thaise gele curry met witvis en bestrooi eventueel met geroosterde sesamzaadjes. Eet smakelijk!