AchterHetFornuis
Bouw mee aan een mooiere wereld,
go vegan!

Inspirerende kookboeken


  • Print dit recept Stuur dit recept naar een vriend Opnemen in uw favorieten
    Mini-quiches van geroosterde paprika's
    30-mini-quiches

    Ingredienten:
    √ 6 plak bladerdeeg
    √ wat paneermeel
    √ 2 rode paprika – of gebruik 1 paprika uit een potje
    √ 50 g Parmezaan
    √ 125 g creme fraiche
    √ 1 ei
    √ 2 eetlepels melk
    √ 1 tl paprikapoeder

    Bereiden:
    √ Beboter de muffinvorm en bestuif ze met wat paneermeel.

    √ Rooster de paprika in de oven zodat het velletje loslaat

    √ Laat het bladerdeeg ontdooien

    √ Klop de creme fraiche met het ei, de melk en het paprikapoeder goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper.

    √ Snijd elke plak bladerdeeg in vieren en leg dit onder in de muffinvorm.

    √ Verdeel de geroosterde en fijngesneden paprika over de vormen en bestrooi met parmezaanse kaas.

    √ Vul bij met 2 eetlepels creme fraiche.

    √ Bak de taartjes in 20-25 minuten bij 200 graden.