Bouw mee aan een mooiere wereld,
go vegan!
Inspirerende kookboeken
-
Mini-quiches van geroosterde paprika's
30-mini-quiches
Ingredienten:
√ 6 plak bladerdeeg
√ wat paneermeel
√ 2 rode paprika – of gebruik 1 paprika uit een potje
√ 50 g Parmezaan
√ 125 g creme fraiche
√ 1 ei
√ 2 eetlepels melk
√ 1 tl paprikapoeder
Bereiden:
√ Beboter de muffinvorm en bestuif ze met wat paneermeel.
√ Rooster de paprika in de oven zodat het velletje loslaat
√ Laat het bladerdeeg ontdooien
√ Klop de creme fraiche met het ei, de melk en het paprikapoeder goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
√ Snijd elke plak bladerdeeg in vieren en leg dit onder in de muffinvorm.
√ Verdeel de geroosterde en fijngesneden paprika over de vormen en bestrooi met parmezaanse kaas.
√ Vul bij met 2 eetlepels creme fraiche.
√ Bak de taartjes in 20-25 minuten bij 200 graden.