Boeken van een wereldwijd kook- en campagnefenomeen.
-
Broccolistamppot met walnoten
Een pan vol kleur en smaak
Ingredienten:
√ 600 gram kruimige aardappelen
√ 1 stronk broccoli
√ 1 oranje of rode paprika
√ 50 gram walnoten
√ 100 gram half zongedroogde tomaatjes
√ 150 ml halfvolle melk
√ 1 theelepel gemalen komijnzaad
√ 40 gram geraspte belegen 30+ kaas
Bereiden:
√ Schil de aardappelen en snijd ze in stukken.
√ Was de broccoli, snijd hem in roosjes en de stronk in stukjes.
√ Was de paprika en snijd hem in blokjes.
√ Breek de walnoten grof en snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes.
√ Kook de aardappelen in 20 minuten in weinig water gaar.
√ Kook de broccoli en de paprika in 10 minuten in weinig water gaar.
√ Giet de aardappelen en groente af.
√ Verwarm de melk en maak van de aardappelen een smeuïge puree.
√ Stamp de groente grof en voeg deze toe aan de puree.
√ Meng de tomaatjes, het komijnzaad en de kaas door de stamppot en verdeel de walnoten eroverheen.