Menugang
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Bijgerecht
Nagerecht
Tussendoor
Soort Gerecht
Pasta
Rijst
Couscous
Salade
Sandwich
Soep
Stamppot/Stoof
Sauzen
en Dressings
Aardappel
Recept Met
Vlees
Vis
Gevogelte
Schaal- en
schelpdieren
Vegetarisch
Bereiding
Ovengerechten
Stoofschotels
(Roer)bakken
Koken
Grillen/BBQ
Zonder verhitten
Receptauteurs
Alle auteurs van recepten
Auteurs met website
Auteurs met boek en website
Privé auteurs
Divers
Verhalen
Sponsors
Mijn recepten
SHOP
AchterHetFornuis
NIEUWSBRIEF
stuur ons uw vraag
stuur ons uw favoriete recept
mijn favoriete recepten
Print dit recept
Stuur dit recept naar een vriend
Opnemen in uw favorieten
Gevulde abrikozen hapje (Kayisi Tatlisi)
Zalig bij de thee!
Ingredienten:
√ 4 gedroogde abrikozen
√ 2 eetlepels Turkse slagroom (kaymak) of zure room
√ 1 theelepel honing
√ 10 gram pistachenoten, ongezouten
Bereiden:
√ Was de abrikozen en laat ze 10 minuten in heet water wellen.
√ Laat de abrikozen afkoelen.
√ Roer de room los met een lepel en voeg de honing toe.
√ Hak de pistachenootjes fijn.
√ Vul de abrikozen met het roommengsel en dip ze daarna in de pistachenootjes.