AchterHetFornuis
Boeken van een wereldwijd kook- en campagnefenomeen.


  • Print dit recept Stuur dit recept naar een vriend Opnemen in uw favorieten
    Viscurry met tomaat
    Smaak van Mumbai

    Ingredienten:
    √ 150 gram zilvervliesrijst
    √ 1 ui
    √ 400 gram sperziebonen
    √ 2 tomaten
    √ ½ blik tomatenblokjes zonder zout
    √ 1 eetlepel rode currypasta
    √ 1 eetlepel olie
    √ 150 gram kabeljauwfilet
    √ 50 gram garnalen
    √ 6 takjes koriander of peterselie

    Bereiden:
    √ Kook de zilvervliesrijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

    √ Pel de ui en snijd hem klein.

    √ Maak de sperziebonen schoon.

    √ Was de tomaten en snijd ze in parten.

    √ Kook de sperziebonen in weinig water in 10 minuten gaar.

    √ Fruit de ui en de currypasta kort in de olie.

    √ Voeg de tomatenblokjes toe en smoor dit een paar minuten.

    √ Snijd de vis in stukjes.

    √ Laat de vis in enkele minuten in de saus gaar worden.

    √ Schep er de parten tomaat en de garnalen door en warm het geheel goed door.

    √ Was de koriander en strooi het erover. Serveer de rijst en de sperziebonen erbij.