AchterHetFornuis


  • Print dit recept Stuur dit recept naar een vriend Opnemen in uw favorieten
    Pikante worteltjes
    Peen met pit

    Ingredienten:
    √ 6 aardappelen
    √ 500 gram winterwortels
    √ 1 teentje knoflook
    √ 200 gram kippendijfilet
    √ peper
    √ 2 eetlepels vloeibare margarine
    √ 1 eetlepel olie
    √ 1 gedroogd chilipepertje

    Bereiden:
    √ Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.

    √ Maak de wortels schoon en snijd ze in plakken.

    √ Pel de knoflook en snijd het teentje klein.

    √ Bestrooi de kip met peper.

    √ Bak de kip in de hete margarine in 10 minuten gaar en bruin.

    √ Verwarm de olie en fruit hierin de knoflook zacht. Verkruimel het pepertje er boven.

    √ Voeg de wortels toe met wat water en stoof ze in ca. 6 minuten gaar.

    √ Serveer de kip en de aardappelen bij de worteltjes.