AchterHetFornuis
Bouw mee aan een mooiere wereld,
go vegan!

Inspirerende kookboeken


  • Print dit recept Stuur dit recept naar een vriend Opnemen in uw favorieten
    Spaghetti met pittige paprika en walnoten
    Dit is genieten

    Ingredienten:
    √ 1 ui
    √ 1 teentje knoflook
    √ 3 paprika's
    √ 150 gram gegrilde paprika zonder zout (koeling)
    √ 1 eetlepel olijfolie
    √ chilivlokken
    √ 150 gram volkoren spaghetti
    √ 50 gram walnoten

    Bereiden:
    √ Maak de groente schoon.

    √ Snijd de ui en de knoflook in snippers en de verse paprika’s in smalle repen.

    √ Snijd de gegrilde paprika’s in stukjes.

    √ Fruit de ui en de knoflook in de olie zacht.

    √ Voeg de paprika’s en chilivlokken toe. Laat dit 10 minuten zacht sudderen.

    √ Kook de spaghetti in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing.

    √ Hak de walnoten grof.

    √ Giet de spaghetti af en vang een beetje kookwater op.

    √ Meng de spaghetti door het paprikamengsel en voeg wat kookwater toe. Warm dit goed door en schep er op het laatst de walnoten door.