AchterHetFornuis
Boeken van een wereldwijd kook- en campagnefenomeen.


  • Print dit recept Stuur dit recept naar een vriend Opnemen in uw favorieten
    Pasta met champignonsaus en biefstuk
    Heerlijke variatie.

    Ingredienten:
    √ 400 gram verse pasta
    √ 1 bakje hacheevlees
    √ 1 beker creme fraiche (125 dl)
    √ 1 pak champignone saus
    √ 2 uien gesnipperd
    √ 3 knoflook partjes gesnipperd
    √ 1 paprika
    √ 250 gram champignons in plakjes gesneden
    √ bakje verse bieslook geknipt
    √ 50 gram boter
    √ olijfolie
    √ Zout
    √ Peper

    Bereiden:
    √ Verhit de boter en olijfolie in een koekenpan en braad het vlees goed aan

    √ Haal het vlees uit de pan

    √ Voeg extra boter, de gesnipperde ui en knoflook in de koekenpan en laat langszaam smoren

    √ Voeg dan de champignons en paprika toe. Laat nog 10 minuten pruttelen

    √ Schep de crème fraiche en bieslook erbij en roer wederom goed door. Verwarm nog 10 minuten

    √ Bestrooi met zout, peper naar smaak

    √ Kook de pasta en voeg deze toe in de pan