Boeken van een wereldwijd kook- en campagnefenomeen.
-
Pasta met champignonsaus en biefstuk
Heerlijke variatie.
Ingredienten:
√ 400 gram verse pasta
√ 1 bakje hacheevlees
√ 1 beker creme fraiche (125 dl)
√ 1 pak champignone saus
√ 2 uien gesnipperd
√ 3 knoflook partjes gesnipperd
√ 1 paprika
√ 250 gram champignons in plakjes gesneden
√ bakje verse bieslook geknipt
√ 50 gram boter
√ olijfolie
√ Zout
√ Peper
Bereiden:
√ Verhit de boter en olijfolie in een koekenpan en braad het vlees goed aan
√ Haal het vlees uit de pan
√ Voeg extra boter, de gesnipperde ui en knoflook in de koekenpan en laat langszaam smoren
√ Voeg dan de champignons en paprika toe. Laat nog 10 minuten pruttelen
√ Schep de crème fraiche en bieslook erbij en roer wederom goed door. Verwarm nog 10 minuten
√ Bestrooi met zout, peper naar smaak
√ Kook de pasta en voeg deze toe in de pan